AK Partili Özhaseki'den CHP'li Arık'a 'trollüğü bırak' davası

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, hakkında "Sen trollüğü bırak da gerçekleri açıkla" ifadelerini kullanan CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'a tazminat davası açtı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, kendisi için "Sen trollüğü bırak da gerçekleri açıkla. Sen önce 15 trilyona yaptırdığını söylediğin ama Sayıştay'ın 2018 yılından beri bulamadığı köprüyü anlat. Bu dünyada yaptıklarının hesabını veremezsin bari ahiretini kurtar" diyen CHP'li Çetin Arık'a tazminat davası açtı.

Özhaseki'nin avukatı Mehmet Savruk yazılı açıklamasında, "CHP milletvekilinin ve mensubu olduğu siyasi partinin amacı periyodik aralıklarla ve sistematik bir şekilde kamuoyunda bir algı yönetimi yaratmaktır. Zira ortada yapılıp da hesabı verilmeyen bir köprü olmadığı gibi bu yönde oluşturulmuş Sayıştay raporu da bulunmamaktadır. Takdir edilmelidir ki hiçbir bilgiye dayanmadan asılsız sözleri yaymak, yalan ve iftiraları gerçekmiş gibi kamuoyuna sunmak bir insanlık suçudur. İnsanlığa ihanettir. CHP Kayseri Milletvekili hakkında Kayseri Asliye Hukuk Mahkemesinde manevi tazminat davası ikame edilmiştir. Vekilin diğer iddiaları ile ilgili ayrıca davalar ikame edilecektir" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)