AK Partili Özel: ABD'ye yalancı diyenlere büyükelçilik vize vermemeli

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, ABD Büyükelçiliği'nin Erdoğan'la ilgili açıklamasını eleştiren kişilere ABD'nin vize vermemesini istedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden arasındaki görüşmeyle ilgili açıklama yapan ABD Büyükelçiliği'ne açıklamayı eleştiren kişilere vize vermeme çağrısında bulundu. 

ABD Büyükelçiliği Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden arasında haziran ayındaki NATO zirvesinde yapılan görüşmede 'Afgan sığınmacılar konusunda gizli bir anlaşmaya varıldığı' iddiasına dair açıklama yaptı. Açıklamada "ABD Büyükelçiliği, Başkan Biden ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında Afgan mülteciler ya da göçmenler konusunda bir "anlaşma" veya "pazarlık" yapıldığına dair iddiaların tamamen temelsiz olduğunu belirtmek ister" ifadeleri kullanıldı.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı büyükelçiliğin açıklamasının altına eleştirel yorumlar yazdı. AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel bu kişileri 'McDonalds kasiyer adayları' diye nitelendirerek sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: 

 

 

"ABD Büyükelçiliği, bu tweetin altına doluşup kendilerine yalancı diyen McDonald's kasiyer adaylarına vize vermemeli. Bırakın mühendis kalsınlar."

Özel gelen çok sayıda tepkinin ardından tweetini sildi. (HABER MERKEZİ)