AK Partili Kabaktepe'den Amasra açıklaması: Alınan tedbirler, benzer hadiseleri minimize etmemize vesile oldu

Amasra'daki grizu patlamasında yaralanan maden işçilerini hastanede ziyaret eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: Ülkemizde alınan tedbirler, bu hadiseleri minimize etmemize vesile oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Bartın Amasra'da maden ocağında meydana gelen grizu patlamasında yaralanan ve İstanbul'a sevk edilen madencilerin ailelerini Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde ziyaret etti.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklama yapan Kabaktepe, "Milletimizin başı sağ olsun. Bartınımızda yaşadığımız kaza neticesinde şehit olan 41 madencimize Allah rahmet etsin. Ailelerine, yakınlarına, Bartınımıza ve milletimize Allah sabırlar versin" dedi.

Bu tür günlerin, acıların paylaşarak hafifletileceği günler olduğunu söyleyen Kabaktepe şunları söyledi: "Ailelerimiz burada. 40'ın üzerinde aile yakını burada. Kardeşlik ve dayanışma içerisinde onların da bekleme süreçlerini en güzel şekilde geçirmeleri için tüm İstanbul olarak en güzel şekilde gayret edeceğiz.

Kazalar ders alınabildikçe azaltabildiğimiz süreçler. Ülkemizde birçok farklı alanda yapılan yatırımlar, incelemeler sonucunda alınan tedbirler, bu ve benzeri hadiseleri minimize etmemize vesile oldu. İnşallah bu süreçten sonra o minimize rakamını da sıfırlayacağımız günlere dönük adımların atılacağını düşünüyoruz." (HABER MERKEZİ)