AK Partili Ali İhsan Yavuz: Meclis'te ve cumhurbaşkanlığı seçiminde açık ara öndeyiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, yaptığı açıklamada, "Meclis'te ve cumhurbaşkanlığı seçiminde açık ara önde olduğumuzu görüyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada, “Hem TBMM tablosunda hem cumhurbaşkanlığı seçiminde açık ara öndeyiz” dedi.

‘KURUMLARI SUÇLAMANIN ANLAMI YOK’

Seçim güvenliği anlamında sorun olmadığını kaydeden Yavuz, ilçe seçim kurullarında partilerin temsilcileri olduğunu hatırlatarak “Panik havası içinde gelişigüzel bir şekilde kurumları suçlamanın anlamı yok” dedi.

Gerçek fotoğrafı ıslak imzalı tutanakların ortaya çıkaracağını söyleyen Yavuz, AK Parti’nin CHP’nin güçlü olduğu il ve ilçelerdeki sandıklara itirazı sebebiyle sonuçların netleşmediği iddiasını da yalanladı ve “Bu itirazlar çok fazla zaman almaz. Çok fazla da itiraz yok” dedi.

‘AÇIK ARA ÖNDEYİZ’

Yavuz, hem TBMM tablosunda hem de cumhurbaşkanlığı seçiminde açık ara önde olduklarını iddia ederek “Meclis tablosunda çok net Cumhur İttifakı üstünlüğü var. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de açık ara öndeyiz.” (DUVAR)