AK Parti milletvekili aday adaylığı başvurusuna lüks araç konvoyuyla gitti

Kastamonu'da avukat Devlethan Yazımcı, AK Parti'den aday adayı olmak için başvuru yapmaya lüks araç konvoyu ile gitti. Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Yazımcı, birçok tepki aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimler öncesi milletvekilli aday adaylığı başvuruları devam ederken, AK Parti'den aday adaylığı başvurusu yapmaya lüks araç konvoyuyla giden Kastamonulu avukat Devlethan Yazımcı'nın hazırladığı video tepkilere neden oldu.

Artı Gerçek'in aktardığı habere göre, paylaşılan videoda araç konvoyunun yanı sıra Yazımcı’nın kendisine destek verenleri selamlaması ve teşekkür etmesi de yer aldı.

Sosyal medya hesabından video paylaşan Yazımcı, “Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki bu kutlu davanın bir neferi olmak üzere 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olacak seçimlerde milletvekili aday adayı olmaya karar verdim” dedi. Yazımcı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘Türkiye'nin geleceğini zihni ve bedeni esir edilmiş mankurtlara değil, ancak fikri hür vicdanı hür irfanı hür ufku açık gençlere emanet edebiliriz’ söylemine kulak vererek Kastamonu'nun genç bir evladı olarak; doğup büyüdüğüm, havasını soluduğum ,ekmeğini yiyip suyunu içtiğim, sokaklarında koştuğum, çocukluğum ,gençliğim yani her şeyim kadim şehir Kastamonumuzun bir evladı olarak, Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılında ülkemizin kader seçiminde, Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki bu kutlu davanın bir neferi olmak üzere 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olacak seçimlerde milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Vermiş olduğum bu karar başta ülkemize, milletimize şehrimize ve AK davamıza hayırlı olsun.”

‘DAHA VEKİL OLMADAN ÇALACAĞIM DİYOR RESMEN’

Öte yandan paylaşımın altına birçok sosyal medya kullanıcısı yorum yaparak, tepki gösterdi. Paylaşımın altına yapılan yorumlardan bazıları şöyle 

"Yani daha vekil olmadan çalacağım diyor resmen ????. Ak parti adayları kendini cidden belli ediyor. Sayin yazimci servetinize servet katma umudunuz da başarılar dileriz."

 ‘GÖSTERİŞ GÖRGÜSÜZLÜKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL’

“İtibardan tasarruf olmaz! Binlerce canımızı kaybetmiş ve enkazlar bile hâlâ kaldırılmamışken adaylık başvurusuna giderken bu kadar gösteriş görgüsüzlükten başka bir şey değil. Birde seçilirseniz vah güzel ülkemin haline”

 "Avukat bey milletvekili olmadan böyle ise bakan olursa gerişini hayal etmemek ve görmemek için uzaya kaçmak lazım."

"Kastamonu'dan AKP milletvekili aday adaylığı başvurusuna gelişi... Gerisini siz düşünün.”

Caption