AK Parti listesinde yer almayan Bakan Koca: Tüm gücümüzle çalışacağız

Turizm Bakanı Ersoy'la birlikte AK Parti'nin aday listesinde yer almayan Sağlık Bakanı Koca: Sn. Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi, Cumhur İttifakının başarısı için tüm gücümüzle çalışacağız.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti'nin Yüksek Seçim Kurulu'na teslim ettiği milletvekili aday listesinde Kabine'den 16 bakan yer aldı. Listeye girmeyen iki isim ise Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Sağlık Bakanı Koca oldu.

Bakan Koca, aday listesiyle ilgili Twitter'dan şu paylaşımı yaptı: "Türkiye Yüzyılı Vizyonunu hayata geçirmeye aday kadromuz ilan edildi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk kabinesinde birlikte görev aldığımız değerli bakan arkadaşlarıma seçim bölgelerinde başarılar diliyorum. Bakan ve tüm milletvekili adayı arkadaşlarımla birlikte Sn. Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi, Cumhur İttifakının başarısı için tüm gücümüzle çalışacağız. Türkiye Yüzyılına yürüyüşümüz kutlu olsun."

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da benzer bir mesaj yayınlayarak "#TürkiyeYüzyılı’nda 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda milletvekili adaylarımızla birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan'ın liderliğinde durmadan, yorulmadan çalışacağız" dedi. (HABER MERKEZİ)