Ahmet Kurtuluş: Kılıçdaroğlu'nun öfkesi imzaya yansıdı

Meral Akşener'in Millet İttifakı'ndan ayrılmasından önceki son Altılı Masa toplantısında yaşanan gerilimin, Kılıçdaroğlu'nun imzasına da yansıdığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Millet İttifakı'nın 'Altılı Masa' olarak yaptığı son toplantıda İYİ Parti lideri Meral Akşener'in adaylık konusundaki itirazlarının, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun imzasına yansıdığı iddia edildi.

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'e konuşan milletvekili danışmanı Ahmet Kurtuluş, imzanın öfkeyle, kaleme iyice bastırılarak atıldığı yorumunu yaptı.

Cumhurbaşkanlığı adayıyla düzenlenen söz konusu toplantının ardından, aralarında Akşener'in de bulunduğu altı liderin imzasıyla yayınlanan metinde "... 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz" denilmişti.

Kurtuluş, "Kemal Bey imzasını çok özenli ve dikkatli atar. Ancak bu kez imza öfkeyle, kaleme iyice bastırılarak atılmış” dedi. Öztürk de yazısında, "Önceki imzasıyla, son imzayı karşılaştırdığımda da aradaki belirgin farkı gördüm" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)