Ağaoğlu'ndan şampiyonluk teşekkürü: Silahla değil sarılarak kutladıkları için...

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu: Şampiyonluğu silaha değil, birbirlerine sarılarak kutladıkları, mutluluğumuza kurşun sıkmadıkları için taraftarlarımızın hepsine canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Antalyaspor'la 2-2 berabere kalarak 35. haftada Süper Lig şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kutlamalar nedeniyle taraftara teşekkür etti. 

Ağaoğlu yaptığı yazılı açıklamada "Trabzonspor'un şampiyonluğunu yaşamak üstelik bu onura kulübün başkanı sıfatıyla nail olmak, benim için başlı başına büyük bir kıvanç vesilesidir" ifadelerini kullandı.

Taraftarlara teşekkür eden Ağaoğlu, şunları söyledi: "Ben bu güzel ilgi ve teveccühe mazhar olurken, benim de gönülden teşekkür etmek istediklerim var. En başta Trabzonspor taraftarları. Senelerdir bu vuslatın ateşiyle yanan, umutla bekleyen, mücadelesinden vazgeçmeyen taraftarlarımız dün gece hak ettiği mutluluğu sonuna kadar yaşadı. Şampiyonluğu silaha değil, birbirlerine sarılarak kutladıkları, mutluluğumuza kurşun sıkmadıkları için hepsine canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Taraftarlarımız elbette önümüzdeki günler, haftalar boyunca şampiyonluğu kutlamaya devam edecek! Bundan sonra da kutlamaların sevdiklerimize sarılarak süreceğine inanıyorum." (HABER MERKEZİ)