Ağaoğlu: Erce, 'Ruhumu teslim ettiğimi düşündüm' dedi, sakinleştirmeye çalıştım

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, depremin ardından konuştuğu Hatayspor kalecisi Erce Kardeşlerin, 'Burada ruhumu teslim ettiğimi düşündüm' dediğini aktardı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Maraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, ""Çok büyük bir trajedi yaşıyoruz. Herhalde 99 depreminden çok daha büyük bir coğrafyaya yayılan bir deprem. Acımız büyük. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar, enkaz altındakilerin de bir an önce çıkarılması en büyük temennimiz" dedi.

Bein Sports'a konuşan Ağaoğlu, Hatayspor'da forma giyen eski oyuncuları Erce Kardeşler ve Kamil Ahmet Çörekçi'nin durumunu, "Sabahtan beri her tarafı arıyorum. Aydın Tokgöz başkanın telefonu hiç açılmadı. Hala arıyorum ama ulaşamıyorum. Erce, ben aradıktan yarım saat sonra bana döndü. Kamil Ahmet'in bulunduğu apartmanda yıkım olduğu ama Kamil Ahmet'in sağlık durumunun iyi olduğunu fakat o sokaktaki apartmanların çok büyük bir bölümü yıkılarak yolu kapattığı için çıkamadığını ve tesislere gelemediğini ama sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Ama Erce çok büyük panik yaşıyordu. Kendini can havliyle dışarıya atmış. 'Burada ruhumu teslim ettiğimi düşündüm' gibi şeyler söyledi. Mümkün olduğunca sakinleştirmeye çalıştım ama ben de sakin kalamıyorum" diye anlattı. (HABER MERKEZİ)