AĞ-DA toplumsal cinsiyet eşitliği kapasite geliştirme atölyeleri YouTube'da

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Dayanışma Ağı (AĞ-DA), veri toplama ve veri analizi atölyeleri ile finansal sürdürülebilirlik atölyesinde yer alan seminerlerin içeriklerinden oluşturduğu 11 video kaydını erişime açtı. Videolar AĞ-DA'nın YouTube kanalından veya web sayfasından izlenebiliyor. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Dayanışma Akademisi (ADA) ve Birarada Derneği'nin yürütücülüğünde gerçekleştirilen ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen "Dayanışma Akademileri Ağı Aracılığıyla Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Geliştirme Projesi" birinci yılını doldururken çok sayıda atölye içeriğini erişime açtı.

11 VİDEO YOUTUBE'DA

Proje kapsamında toplumsal cinsiyet eşitliği alanında çalışan 75 akademisyen ve kadın hakları ve LGBTİ+ hakları alanında çalışan 43 sivil toplum örgütü bir araya gelerek Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Dayanışma Ağı'nı (AĞ-DA) oluşturmuştu. AĞ-DA'nın yaz aylarında gerçekleştirdiği toplumsal cinsiyet araştırmalarında veri toplama ve veri analizi atölyeleri ile finansal sürdürülebilirlik atölyesinde yer alan seminerlerin içeriklerinden oluşturduğu 11 video kaydı, ağın YouTube kanalında erişime açıldı. Videoların tamamı AĞ-DA'nın YouTube kanalından veya web sayfasından izlenebiliyor.