Adana'da gürültü tartışması cinayetle bitti: Bana ne öldüyse

Adana'da bir kişi sokakta bağırdığı için tartıştığı komşusunu ruhsatsız silahıyla vurdu. Adliyeye sevk edilen M.G (70), 'Ne cinayeti? Benim hiçbir şeyden haberim yok. Bana ne öldüyse' dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'da sokakta bağırdığı öne sürülen komşusu Y.S'yi (55), tabancayla vurarak öldüren M.G (70), tutuklandı. İfadesinde cinayeti itiraf eden M.G, adliyeye sevk edilirken, "Ne cinayeti? Benim hiçbir şeyden haberim yok. Bana ne öldüyse" dedi.

DHA'nın aktardığı olay, 22 Ağustos günü saat 07.30 sıralarında Seyhan ilçesi Sarıyakıp Mahallesi’nde meydana geldi. Sokağa çıkan Y.S, iddiaya göre, "Evime hırsız girdi. Hırsız var" diye bağırmaya başladı. Bunun üzerine aynı sokakta yaşayan komşusu M.G tepki gösterince tartışma çıktı. Tartışmanın ardından yakınlardaki çay ocağına giden Y.S, burada evindeki ruhsatsız tabancayı alarak geri dönen M.G tarafından vurulup hayatını kaybetti. 

KENDİSİNİ EVE KAPATTI

Olayın ardından kaçan ve havaya ateş açan M.G, yolda daha önceden tartıştığı ancak olayla ilgisi olmayan bir başka komşusunu da başından hafif yaraladı. Kendisini evine kapatan M.G, İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

M.G emniyetteki ifadesinde, "Sokakta bağırmaya başladı, rahatsız oldum. Dışarı çıktığımda bana küfretti. Ben de tabancayla vurdum" dedi. Sağlık kontrolünün ardından çıkışta kendisini görüntüleyen basın mensuplarınaysa, "Ne cinayeti? Benim hiçbir şeyden haberim yok. Bana ne öldüyse. Hak eden ölmüştür" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)