Abdullah Avcı: Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok antrenmanlarda yok, sebebini bilmiyorum

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok çeşitli sebeplerden dolayı antrenmanlarda yoklar. Onu çok net bilmiyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türkiye Kupası'nda Manisa FK'yi 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Takımdaki eksiklere değinen Abdullah Avcı, "Sakat 2 tane oyuncumuz var. Orsic ve Denswil. Orsic sezon başından beri yoktu. Özellikle takımın büyük anlamda yükünü çeken Trezeguet, Onuachu ve Pepe, Afrika Kupası'nda" diye konuştu.

Az süre alan futbolculara şans verdiklerini söyleyen Avcı, "Sezon başından beri az süre almış ya da almamış futbolcular var. Hüseyin Türkmen bugün ikinci defa şans aldı ve bunu çok doğru kullandı. Fernandez 7 ay sonra bugün ilk defa süre aldı" dedi.

Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un antrenmanlara çıkmadığını aktaran Avcı, "Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok çeşitli sebeplerden dolayı antrenmanlarda yoklar. Onu çok net bilmiyorum. Onunla ilgili de konuşup daha net bir bilgiye sahip olacağım diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. (SPOR SERVİSİ)