ABD Başkan Yardımcısı Pence canlı yayında aşı oldu

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, eşi Karen Pence ve ABD Kamu Sağlığı Dairesi Başkanı Dr. Jerome Adams ile canlı yayında korona virüsü aşısı oldu. Pfizer ve BioNTech tarafından geliştirilen Covid-19 aşısını yaptıran Pence, "Bizi buraya getiren şey aşıya olan güven" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, canlı yayında korona virüsü aşısı oldu. Eşi Karen Pence ve ABD Kamu Sağlığı Dairesi Başkanı Dr. Jerome Adams ile Pfizer/BioNTech aşısını kameralar karşısında aşı yaptıran başkan yardımcısı, "Bizi buraya getiren şey aşıya olan güven. Hiçbir şey hissetmedim" dedi.

FAUCI: ÖNE ÇIKIP AŞI OLMAK HEPİMİZİN GÖREVİ'

Beyaz Saray'da Amerikan ilaç şirketi Pfizer ile Almanya merkezli BioNTech'in geliştirdiği Covid-19 aşısını olan Pence'e aşı uygulamasını Walter Reed Askeri Hastanesi görevlileri yaptı. Uygulama esnasında en ön sırada ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Başkanı Anthony Fauci ile Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC) Direktörü Dr. Robert Redfield yer aldı. Fauci, "Artık bir adım öne çıkıp aşı olmak hepimizin görevi" dedi. (DIŞ HABERLER)