9 yılın üç yılını Antalya'da otelde geçirdi, kraliçe ilan edildi

Almanya'da yaşayan ve son 9 yıl içinde toplam 1071 gününü Antalya'daki 5 yıldızlı bir otelde geçiren Sabine Daniels'e plaket verildi, kraliçe ilan edildi

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Almanya'da yaşayan Sabine Daniels (61), ailesiyle birlikte 2000'li yılların başında ilk kez Türkiye'ye geldi. Bu tarihten sonra tatillerini sık sık Türkiye'de geçiren Daniels, Lara- Kundu oteller bölgesinde 12 Nisan 2014'te açılan 5 yıldızlı bir otelde, açılışından 2 hafta sonra ilk kez konakladı. Bu tarihten sonra da tüm tatillerinde aynı oteli tercih etti.

Otel müdürüne bir teşekkür mektubu gönderen Daniels, 39'uncu kez otelde kaldığını, yılda 2 kez 3'er ay konakladığını anlattı. Sabine Daniels'in 9 yılda 1071 gün konakladığını belirleyen otel yönetimi de yıllardır daimi müşterisi olan Sabine Daniels'e plaket takdim ederek, 'otelin kraliçesi' ilan etti.

Daniels, "Sağlık durumum için burada bulunmak Almanya'da bulunmaktan daha iyi. Buranın hava koşulları sağlığım için daha iyi. Bu otel 12 Nisan 2014'te açıldığında, 2 hafta sonra buraya gelmeye başladım ve düzenli buraya geliyorum. Burayla ilgili her şeyi çok seviyorum. Sadece pandemi döneminde Türkiye'ye gelemedim. Pandemi dönemi benim için çok zordu. Sağlığımdan dolayı Almanya'da kalmak durumumda kaldım. Türkiye'ye gelemediğim için Covid dönemi benim için çok zor geçti" dedi.

Turist vizesi 90 gün olduğu için bu kadar konaklayabildiğini sınırlama olmasa yılın büyük bölümünü Türkiye'de geçirmek istediğini belirten Daniels şöyle konuştu: “Personel çok enteresan, herkes her isteğimi yerine getirmeye çalışıyor, en ufak bir şeyde yardımcı olmak için ellerinden gelen tüm gayreti gösteriyor. Tatil sürecimize İspanya civarlarında başlamıştık. Daha sonra Yunanistan'ı tercih ettik ama oradaki yaklaşım, sıcaklık ve servis kalitesi buradaki kadar değildi. Buradaki kadar sıcakkanlılık ve cana yakınlık yoktu. 2000 yılında Türkiye'ye geldik ve bizim için değişilmez bir nokta oldu. Turist vizesi 3 aylık toplam 90 gün olduğu için maksimum o kadar kalabiliyorum. Öyle bir sınırlama olmasa tüm ömrümü burada geçirebilirim. Otelin kraliçesi seçilmek kendimi çok iyi hissettirdi. Ben artık bu ailenin bir parçasıyım. Burası benim ikinci evim."  (HABER MERKEZİ)