4 yaşındaki oğlu bavulunda ölü bulundu, CEO gözaltına alındı

Hindistan merkezli "The Mindful AI Lab" isimli şirketin CEO'su Suchana Seth, 4 yaşındaki oğlunun cesedinin bavulunda bulunması sonrası gözaltına alındı.

Fotoğraf: X/Twitter - Business Standard
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hindistan polisi, "The Mindful AI Lab" isimli startup'ın tepe yöneticisi Suchana Seth'in 4 yaşındaki oğlunun bavulunda ölü bulunması sonrası gözaltına alındığını açıkladı. Karnataka eyaletinde gözaltına alınan Seth, 'cinayet' ile suçlanıyor.

Reuters'ın haberine göre, iş insanı, Goa eyaletinden taksi ile dönerken Chitradurga bölgesinde cesedin bavulunda bulunmasının ardından gözaltına alındı. Gözaltındaki Seth'e bu sebeple ulaşılamazken, polis, henüz bir avukat tutup tutmadığının bilinmediğini söyledi. 

TEMİZLİK GÖREVLİLERİ OTEL ODASINDA KAN LEKELERİ TESPİT ETTİ

Suchana Seth, 6 Ocak Cumartesi günü oğluyla birlikte Goa'daki bir otelde kalmaya başlamıştı. Fakat 8 Ocak Pazartesi gecesi otelden ayrılırken oğlu yanında yoktu. Otelin temizlik görevlileri, Seth'in kaldığı otel odasında kan izleri tespit etti ve polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine polis, telefonla taksi şoförüyle iletişime geçti ve şoförden Seth'i en yakındaki polis merkezine götürmesini istedi. Kuzey Goa Polis Şefi Nidhin Valsan, basına yaptığı açıklamada, "Bavulu açıldığında, çocuğun cansız bedeni bulundu" dedi. 

Goa polisi, Seth'i eyalete geri getirdi; olay sırasında Endonezya'da olan eşinden de Hindistan'a gelmesi istendi. Reuters, olayla ilgili Seth'in kendisine, şirket çalışanlarına, eşi ya da başka bir aile üyesine ulaşılamadığını aktardı. ANI haber ajansının paylaştığı bilgilere göre, yerel mahkeme, Seth'in 6 gün gözaltında kalmasına karar verdi. (DIŞ HABERLER)