'25 yıldır Sayın Gül, Erdoğan ve bakanlar söz verdi ama yapmak bize nasip oldu'

Mansur Yavaş, "25 yıldır Sayın Abdullah Gül, Sayın Erdoğan ve diğer bakanların hepsi her seçim söz verdiler. Ama İstasyon Caddesi'ni yapmak da bize nasip oldu" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABB Başkanı ve CHP ABB Başkan Adayı Mansur Yavaş, CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu'nun Proje Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

Burada bir konuşma yapan Yavaş, "Sordukları zaman yaptığınız projelerin içerisinde en önemlisinin İstasyon Caddesi olduğunu söylüyorum. Çünkü 25 yıldır Sayın Abdullah Gül, Sayın Erdoğan ve diğer bakanların hepsi her seçim söz verdiler. Ama orayı da yapmak bize nasip oldu" dedi.

 Yavaş, şunları söyledi:

"Beş yıldır çalışıyoruz. Özellikle sık sık vurgulamak istiyorum; Ben yol, asfalt, kaldırım işini belediyecilikten saymıyorum. Sordukları zaman yaptığınız projelerin içerisinde en önemlisinin İstasyon Caddesi olduğunu söylüyorum. Çünkü 25 yıldır Sayın Abdullah Gül, Sayın Erdoğan diğer bakanlar hepsi her seçim söz verdiler. Ama orayı da yapmak bize nasip oldu. Eğer mesele yol, asfaltsa en güzel yararlanan Sincan ve Etimesgut oldu.

Asıl belediyecilik; insanlara konforlu hizmet vermek, orada yaşayanların 'iyi ki ben burada yaşıyorum' diye keyif aldığı bir belde oluşturmakta. Bunun yannda dezavantajlı grupların tamamı dahil, esnafı, iş adamı, kentte yaşayan herkesi dinleyip ortak akılla ihtiyaçları doğrultusunda hizmet yapmaktır belediyecilik.

Alacağımız oyunun yüksekliği gerçek belediyeciliği yaptığımızı gösterecek. Erdal Başkanımla beraber biz oylarınıza talibiz. İnşallah Etimesgut'a güzel hizmetler yapacağız. Meclist'e çoğunluk istiyorum. Çektiğimiz sıkıntıları biliyorsunuz."

Erdal Beşikçioğlu'na başarılar dileyen Yavaş, "İnşallah 1 Nisan'da güzel günlerde buluşuruz" dedi.