21. Bursa Kitap Fuarı 2 Mart'ta başlıyor

Bursa 21. Kitap Fuarı, 2-10 Mart tarihlerinde kitapseverleri ağırlayacak. Girişin ücretsiz olduğu fuar, 10.00-19.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fotoğraf: Dünya gazetesi
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bursa 21. Kitap Fuarı, 300'e yakın marka, yayınevi ve sivil toplum kuruluşuna ev sahipliği yapacak.

AA'nın haberine göre, fuarda panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 100'den fazla kültürel etkinlik gerçekleştirilecek, imza günlerinde 400'den fazla yazar okurlarıyla buluşacak. 

8 gün sürecek fuar kapsamında Ahmet Ümit, Atilla Dorsay, Ayşe Kulin, Aytül Akal, Banu Noyan, Behiç Ak, Eray Hacıosmanoğlu, Erol Mütercimler, Haydar Ergülen, Hidayet Karakuş, Işıl Özgentürk, Kahraman Tazeoğlu, Leman Dorsay, Mustafa Balbay, Osman Pamukoğlu, Paola Peretti, Sahrap Soysal, Sevil Atasoy, Sibel Oğuz, Sibel Uzun, Talha Uğurluel, Thomas Taylor, Üstün Dökmen ve Zülal Kalkandelen, Adora Yağmur, Aslı Arslan, Beyza Alkoç, Ceren Melek, Dilara Keskin, Doğukan Adal, Emre Gül, Maral Atmaca ve Miraç Çağrı Aktaş'ın da aralarında bulunduğu pek çok yazar fuarda okurlarıyla buluşacak.

Fuarda ayrıca, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü özelinde fuar katılımcısı yayınevleri, dernekler ve sivil toplum kuruluşları tarafından "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kadın Yazar Olmak", "Kadın ve Şiir", "Kadınlar Uyanalım!" ve "Kadın ve Göç Öykülerine" etkinlikleri gerçekleştirilecek. 

FÜRUZAN FUARDA ANILACAK

11 Şubat 2024'te hayatını kaybeden 27. İstanbul Kitap Fuarı'nın "Onur yazarı" olan yazar Füruzan, "Füruzan Hep Bizimle" söyleşisiyle anılacak.

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)