18 yaşındaki genç Pearl Jam'le sahneye çıktı

ABD'de 18 yaşındaki bir genç, Pearl Jam'in davulcusu Matt Cameron'ın yerine geçip, grup ile beraber sahneye çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin Kaliforniya eyaletinde 18 yaşındaki bir genç, 20 bin kişinin önünde Oakland Arena'da sahne aldı ve dünyaca ünlü müzik grubu Pearl Jam için davul çaldı.

Kai Neukermans, grubun davulcusu Matt Cameron’ın Covid-19’a yakalanıp çalamadığını duyduktan sonra Pearl Jam’in solisti Eddie Vedder’ın kızı Olivia ile temasa geçti.

Pearl Jam, 18 yaşındaki gençten bir şarkılarını çalıp videosunu göndermesini istedi. Kai da, grubun Lightning Bolt albümünden “Mind Your Manners” parçasına eşlik ettiği bir video paylaştı. Bir saat içinde tur yöneticileri ona stadyuma gelmesini söyledi. Kai, 18'de Oakland Arena'ya gelerek, Pearl Jam ile prova yaptı.

'ORADA BULUNAN İNSAN SAYISI GERÇEKÜSTÜYDÜ'

Aslında, grup daha önce Red Hot Chili Peppers’tan Josh Klinghoffer ve Oakland müzisyeni Richard Stuverud ile Cameron’ın yerine çalması için anlaşsa da, konserin ilk yarısında Kai’nin bir şarkı çalmasına izin verdi.

Kai, daha önce başka gruplarda çalsa da ve aslında kısmen deneyimli bir davulcu olsa da, Pearl Jam ile olan sahne deneyiminin kendisi için eşsiz olduğunu söyledi. Kai, gazetecilere verdiği demeçte, “Kalbim yerinden oynadı ve yaklaşık bir saniye korktum, fakat çok pratik yaptığım için başarabileceğimden emindim. Orada bulunan insan sayısı gerçeküstü idi. Stadyum aydınlandı ve herkes çığlık atıyordu” dedi. (DIŞ HABERLER)