Ölen kedisi için imza kampanyası başlattı

Tülay Mutluşahin, veteriner ihmali iddiasıyla kedisinin öldüğünü iddia ederek sosyal medyada kampanya başlattı. Veteriner ise "Kediyi kaybetme riski olduğunu belirttim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tülay Mutluşahin kedisinin ihmal nedeni ile öldüğünü söyleyerek, bir imza kampanyası başlattı. Mutluşahin, kedisi Cindy'nin ilk doğumundan 2 ay sonra, tekrar hamile olduğundan şüphelenmesinin üzerine, kedisini İstanbul’da görev yapan veteriner hekim Merve Aksu’ya götürdü.

Vatan'ın haberine göre, 'kedisinin kısırlaştırılarak içinde sadece 1 yavru olduğunun söylendiğini' ifade eden Mutluşahin, “Gece 03.00’da WhatsApp’ten kedimin öldüğünü söyledi. Cindy, yanlış tedavi ve ihmalkarlığı yüzünden öldü. Veterinerin görevden alınması için destek bekliyoruz” dedi.

'KEDİYİ KAYBETME RİSKİ OLDUĞUNU SÖYLEDİM'

Sosyal medyada başlatılan kampanyanın ardından veteriner Merve Aksu, 'kedinin Persian cinsi ve 4 yaşında olduğunu' belirterek, “Kedi 6 ay önce doğum yapmış ve hiç dinlendirilmeden tekrar hamile bırakılmıştı. Bana geldiğinde durumu çok ciddiydi. Kedi sahibine, hayvanı kaybetme riski olduğu en başta belirtilmişti” ifadelerini kullandı.