Galatasaray Osmanlıspor'u rahat geçti

Süper Lig'in ikinci haftasında Osmanlıspor deplasmanına konuk olan Galatasaray sahadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla sarı-kırmızılı ekip liderliğini sürdürdü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 2. hafta mücadelesinde Osmanlıspor, kendi sahasında Galatasaray'ı konuk etti. 21:45'te başlayan müsabakayı Halil Umut Meler yönetti.

Düşük tempoda oynanan karşılşamayı Galatasaray rahat bir şekilde galip bitirdi. Galatasaray, 14. dakikada Maicon Roque ile 1-0 öne geçtikten sonra 31. dakikada Bafetimbi Gomis ile farkı ikiye çıkardı. Soyunma odasına konuk ekip 2-0'lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıda da ilk yarıya benzer bir oyun oynandı. Galatasaray tempoyu düşürmeye çalıştı ve rakibine bireysel hatalar dışında fazla pozisyon vermedi.

İkinci yarıdaki ilk gol Tolga Ciğerci'den geldi ve 56. dakikada fark 3'e çıktı. Bu golden iki dakika sonra Osmanlıspor Serdar Gürler ile farkı ikiye indirdi. Karşılaşma Galatasaray'ın 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Sarı-kırmızılılar, deplasmanda aldığı bu galibiyetle puanını 6'ya çıkarıp liderliğini sürdürürken Osmanlıspor FK ise 2. hafta sonunda puanla tanışamamış oluyor.

Ligde cumartesi günü oynanan diğer maçlar ise şöyle tamamlandı:

K.Karabükspor 3-1 Başakşehir

Bursaspor 3-2 Alanyaspor

Sivasspor 2-0 Yeni Malatyaspor (HABER MERKEZİ)