Bafetimbi Gomis, İstanbul'a geldi

Galatasaray'ın transfer görüşmeleri yaptığı Gomis, İstanbul'a geldi. Gomis'i yüzlerce taraftar karşıladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray’ın transfer konusunda anlaştığı belirtilen Bafetimbi Gomis, görüşmeler için İstanbul'a geldi.

Fransa'nın Lyon kentinden THY'nin tarifeli uçağıyla Atatürk Havalimanı'na gelen Gomis, Galatasaray’lı yetkililer ve taraftarlar tarafından karşılandı.

Gomis'i karşılayan Sarı-kırmızılı taraftarlar, yoğunluğa neden oldu. Dış hatlar gelen yolcu kapısından çıkan Gomis, oluşan izdiham nedeniyle güvenlik güçleri tarafından tekrar içeri götürüldü.

İçeride bir süre bekletilen Gomis, yeniden kendisi için getirilen özel araca yönlendirildi. Tezahüratlar eşliğinde aracına binen Gomis, kalacağı otele gitti.

Bu arada Fransız oyuncu, havalimanında GSTV'ye yaptığı açıklamada, "Türkiye'den çok arkadaşım vardı. Ayrıca Drogba ve Chedjou gibi isimler Türkiye'de en iyi takımın Galatasaray olduğu bilgisini veriyorlardı. İlk kez İstanbul'a gelmiş olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum" dedi.

BAFETIMBI GOMIS KİMDİR?

Forvet bölgesinde görev yapan Fransız futbolcu Gomis, 6 Ağustos 1985'de doğdu. 1,84 metre boyundaki Gomis'in bonservisi, Premier League ekiplerinden Swansea City'de bulunuyor. Geçen sezon Marsilya'da kiralık olarak forma giyen Gomis, forma giydiği 34 maçta 21 gol atıp, 4 asist yaptı. (İSTANBUL/DHA)