Süper Kupa maçını Mete Kalkavan yönetecek

Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa maçının hakemleri açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak olan Turkcell Süper Kupa maçını, Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak.

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray arasında oynanacak olan Turkcell Süper Kupa maçı, 13 Ağustos'ta oynanacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda, saat 20.45'te başlayacak maçın hakemi, Mete Kalkavan oldu. Yardımcı hakemler olarak Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar görevlendirilirken, dördüncü hakem Ali Palabıyık olacak.

METE KALKAVAN KİMDİR?

1980 doğumlu, FIFA kokartlı Mete Kalkavan, aynı zamanda makine mühendisi. 1999'da hakemliğe başlayan Kalkavan, ilk Süper Lig maçına 14 Eylül 2003'te oynanan Ankaragücü - Denizlispor müsabakasıyla yardımcı hakem olarak çıktı.Kalkavan'ın, hakem olarak yönettiği ilk Süper Lig maçı ise 8 Mayıs 2011'deki Gençlerbirliği-Konyaspor maçı oldu.

FIFA kokartını 24 Aralık 2012'de takan Mete Kalkavan, geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de 20, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1, PTT 1. Lig'de 2 ve UEFA Avrupa Ligi'nde de 1 maçta görev yaptı. 

Mete Kalkavan, geçen sezon Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası Finali'ni de yönetti. (DHA)