Hollywood 'Kürk Mantolu Madonna'nın peşinde!

Sina Koloğlu, 'Sabahaddin Ali'nin "Kürk Mantolu Madonna" adlı eserinin dizi olacağı iddiasını' yalanladı. Koloğlu "Amerikalı yapım şirketleri eserin peişinde" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son günlerde Sabahaddin Ali'nin ünlü romanı "Kürk Mantolu Madonna"nın sinema filmi yapılacağı ve filmin başrollerinde de Beren Saat ile İlker Kaleli'nin oynayacağı iddia edilmişti.

Milliyet'ten Sina Koloğlu ise bugünkü köşesinde 'bu iddiaların doğru olmadığını' yazdı. Koloğlu yazısında "Beren Saat'le İlker Kaleli'nin bu projede yer alacakları konusunda haberler çıktı. Sordum, "Yok böyle bir şey" cevabını aldım. Duyduğum, oyuncu kadrosunun tamamen yabancı olabileceği yönünde" ifadesine yer verdi.

'AMERİKALI ŞİRKETLER ESERİN PEŞİNDE'

Sabahattin Ali'nin 1940'larda yazdığı "Kürk Mantolu Madonna" romanı, son 10 yıldır Türkiye'de 'en çok satan kitaplar listesi'nde. Bu ilginin üzerine eser 15 yabancı dile çevrildi.

Koloğlu 'asıl dönüm noktasının, ünlü İngiliz Penguin yayınevinin "Kürk Mantolu Madonna"yı "Madonna in a Fur Coat" olarak geçtiğimiz yıl çıkarmasından sonra olduğunu' belirterek, 'Amerikalı yapım şirketlerinin eserle ilgilendiklerini ve şu an bu şirketlerin Ay Yapım'la görüşme halinde olduklarını' okuyucularıyla paylaştı.