Luca için mucizeye ihtiyaç var

Umut Özkırımlı, Luca'nın kesin sonuçlarını dün aldıklarını, kanserin geri döndüğünü söyledi ve ekledi: Ona düşüncelerinizde küçük de olsa bir yer ayırın. Artık bir mucizeye ihtiyacımız var.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kanser tedavisi gören minik Luca'dan iyi haberler gelmedi. Baba Umut Özkırımlı, bir kaç haftadır şüphelendiklerini belirterek, şu açıklamada bulundu:

"Kesin sonuçları dün aldık. Kanser geri döndü. Gelecek hafta kanserin ne kadar yayıldığını anlayabilmek için yeni testler yapılacak.

Tüm sonuçlar alındıktan sonra Luca bu kez insanlar üzerinde henüz denenmemiş bir ilaç kullanacak.

Şimdilik tek bildiğimiz bu. Lütfen Luca için, neye inanıyorsanız, dua edin; ona düşüncelerinizde küçük de olsa bir yer ayırın. Artık bir mucizeye ihtiyacımız var."

luca3

1 MİLYON DOLARLIK FATURA

Luca için aralık ayında ABD'de yapılan girişimler de sonuçsuz kalmıştı. Umut Özkırımlı, o sürece ilişkin şu bilgileri vermişti: "New York’la yaptığımız görüşmeler tüm çabalara rağmen sonuçsuz kaldı. Sloan Kettering, Luca’yı aşı denemesine kabul etmek için kemoterapi ve immünoterapiyi de içeren ek bir tedavi görmesini istedi. Aşıyla birlikte bu tedavi paketi için de önümüze 1 milyon doları aşan bir fatura koydu. Bu parayı kısa bir zaman zarfında toplama imkanı olmadığı için onkologlarımızla görüşerek B planını devreye soktuk. Bu plan, Michigan, Grand Rapids’te bulunan Helen Devos Children’s Hospital önderliğinde 25 hastaneyi içeren bir konsorsiyum tarafından denemeleri yürütülen DFMO (difluoromethylornithine) adlı bir ilaç.

(HABER MERKEZİ)