Zeki Demirkubuz: Paylaşmadan yapamadım

Zeki Demirkubuz, İsmail Kılıçarslan'la yaşadığı tartışmanın ardından bir kullanıcının gönderdiği eski konuşmasının videosunu paylaştı: Bağırmak bir yaşam dili değildir. Niye bağırtıyorsun beni?

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yönetmen Zeki Demirkubuz, İsrail'in Filistinlilere yönelik katliamlarına sessiz kaldığını iddia eden Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan'a verdiği küfürlü yanıtın ardından eski videolarının yer aldığı videolarla ilgili paylaşım yaptı.

Ulaş Fırat isimli X (eski adıyla Twitter) kullanıcısı "Birilerini sürekli kurtarıcı rolünde görmek isteyenlere karşı cevabını 8 sene önce vermişti Zeki Demirkubuz" diyerek Demirkubuz'un eski bir konuşmasını paylaştı. 

Demirkubuz, konuşmasında "Memlekette bir şey oluyor, kimse kimseye bir şey demiyor ama bana 'Zeki uyuyor musun, kalk sen de bir şey söyle...' Azıcık vicdanlısınız diye herkes sizi bir şeye çekmeye çalışıyor. Bu sonsuz bir şeydir. Ben burada bunun karşılığı olarak bir duyarsızlıktan bahsetmiyorum. Dediğiniz gibi bir sosyal adamlığın, bir görev adamı olmanın gerçekten sonu yok. Sonu şurası, bir gün gelir sizden hiçbir şey kalmaz. Ben dediğiniz gibi konulardan bir başlasam, inanın bir süre sonra sebebim olan film yapma konusu biter, ben kendinden menkul bir adam, ne iş yaptığı belli olmayan bir kamu adamı olurum" dedi.

Paylaşımı alıntılayan Zeki Demirkubuz, "Böyle bir konuşa yaptığımı hatırlamıyorum bile ama meselenin doğrusu ve gerçek düşüncem bu" ifadelerini kullandı.

Başka bir kullanıcı bu paylaşımın altında "Bu da var abi yakın tarihten" diyerek, Demirkubuz'un "Birisi büyük ihtimalle de kendi suçunu örtmek için, kendi sahtekarlığını örtmek için, atıyorum işte vatan sevgisi, millet sevgisi konusunda bağırıyor, çağıyor, gelir sana 'Sen niye bağırmıyorsun'. Bağırmak bir yaşam dili değildir. Çünkü herkes bağırdığında kimse kimseyi duymaz. Niye bağırttırıyorsun beni ya?" sözlerini kullandığı videoyu paylaştı.

Zeki Demirkubuz, bu videoyu "Bu son, bu seferlik idare edin, bir de bu varmış, paylaşmadan yapamadım" notuyla alıntıladı. (HABER MERKEZİ)