'Zaferin Rengi' filminin afişi yayınlandı

Yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz'un oturduğu "Zaferin Rengi" filminin afişi yayınlandı. Film, 16 Şubat’ta sinemalarda izleyici ile buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kubilay Aka, Gülper Özdemir, Nejat İşler, Timuçin Esen, Yiğit Özşener, Gonca Vuslateri ve  Birce Akalay'ın başrollerini paylaştığı "Zaferin Rengi" filminin afişi yayınlandı. 

Filmin afişini, Hollywood yapımları için tasarladığı afişlerle tanınan afiş tasarımcısı Emrah Yücel hazırladı. 

"007 James Bond", "Fifty Shades of Gray", "Avatar", "Kill Bill", "Frida" ve "Kingdom of Heaven" gibi birçok Hollywood yapımının afişini hazırlayan ödüllü tasarımcı Emrah Yücel, "epik filmlerde akılda kalan en önemli araçlardan birisinin afiş tasarımı olduğunu, bu sebeple bu destansı hikayeyi aktaran güçlü bir afiş tasarlamak için büyük bir özenle" çalıştığını dile getirdi.

Yücel, Türkiye’de ilk kez, ANS Productions tarafından izleyici ile buluşan “Asmalı Konak” dizisinin afiş tasarımıyla da adını duyurmuştu.

16 ŞUBAT'TA VİZYONA GİRECEK

1918 - 1923 arasında yaşanan gerçek olaylara dayanan film, Milli Mücadele'ye destek için İstanbul’da oluşan yapılanma ve mücadeleyi spor üzerinden farklı bir anlatımla izleyiciye sunacak. Yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz'un oturduğu "Zaferin Rengi", bir spor müsabakasının hikayesini, General Harington Kupası'nın etrafında kurgulayarak beyaz perdeye taşıyacak.

Filmin ana kahramanı, Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve kaptanı Galip Bey’i Kubilay Aka canlandırıyor. Peyker rolünde yer alan Gülper Özdemir’in yanı sıra filmde; Nejat İşler (Sabri Toprak), Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz), Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa), Gonca Vuslateri (Vera) ve Birce Akalay (Halide Edib Adıvar) da dönemin sembol siyasetçilerine, aydınlarına, askeri figürlerine ve sporculara hayat veriyor.

Film, 16 Şubat’ta sinemalarda izleyici ile buluşacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Etiketler Zaferin Rengi afiş