Zafer Partisi heyeti Suriye'ye alınmadı

Suriye'ye gitmek isteyen Zafer Partisi heyetinin sınırı geçmesine izin verilmedi. Heyetten sadece bordo pasaportlu 1 kişi Suriye'ye alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ geçen Haziran ayı sonunda Suriye'ye gideceğini açıkladı. Özdağ, Suriye'nin başkenti Şam'ın yanı sıra ülkenin önemli kentlerinden biri olan Lazkiye'de bir dizi temasta bulunacağını duyurdu fakat ziyaret gerçekleşemedi. 

Gazeteci Musa Özuğurlu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Suriye yönetiminin Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın ülkeye girmesine izin vermediğini söyledi.

ZAFER PARTİSİ HEYETİ DE SINIRI GEÇEMEDİ 

Özdağ olmadan Suriye'ye gitmek isteyen Zafer Partisi heyetinin de sınırı geçmesine izin verilmedi. Heyetten sadece 1 Suriye'ye alındı.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Sina Gürel, Halk TV'de konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şükrü Sina Gürel, "Bizim heyetimiz en sonunda 3 kişiye indi. Fikret Bayır ve Nezih Karaman ile birlikte dün akşam Suriye sınırına geldik. Nezih Karaman'ın pasaportu normal olduğu için onu Suriye'ye kabul ettiler. Ama benimki diplomatik pasaport, Fikret Bayır'ın yeşil pasaport olduğu için girişimizi kabul etmediler" dedi.