Yönetmeni değişmişti: 'Çığlık 7'nin yeni yönetmeni nedenini açıkladı

"Çığlık 7"nin yönetmenliğini üstlenecek olan Christopher Landon, eski yönetmenlerin seriden ayrılma nedenlerini açıkladı. Landon'ın çekeceği yeni filmde birtakım değişiklikler yapması da bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Çığlık 7" filminin yönetmeni Christopher Landon, serinin önceki iki filmini yöneten ve Radio Silence olarak tanınan Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett ikilisinin seriden neden ayrıldığını açıkladı. 

Kayıp Rıhtım'ın aktardığı habere göre, Landon, SiriusXM’in The Jess Cagle Show programına verdiği röportajda, eski yönetmenlerin 'başka bir şey yapmak' istediklerini anlattı. Olpin ve Gillett'ın bu kararlarını, o dönem yaklaşmakta olan "Universal Monsters" filmiyle takvimlerinin uymaması sonucu aldıkları düşünülmüştü. 

“Happy Death Day” ve “Freaky” gibi filmlerin de yönetmenliğini yapmış olan Landon’ın yöneteceği yeni filmin, “Çığlık” serisinin temel görsel anlatım unsurlarına sadık kalırken daha estetik ve sinematik bir anlatımla çekilmesi bekleniyor. Radio Silence’ın çektiği “Çığlık” filmlerinde ise daha çok gerçekçilik ön plandaydı.

Serinin yeni filminde Landon’ın “Happy Death Day” ve “Freaky”deki gibi bir mizahi biçimi de filmde kullanması bekleniyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)