Yönetmen Guy Ritchie’den yeni film: Çekimler Antalya’da başlayacak

Yönetmenliğini Guy Ritchie'nin üstlendiği, başrollerini Henry Cavill ve Eiza Gonzalez'in paylaşacağı "The Ministry Of Ungentlemanly Warfare" filminin çekimleri Antalya'da yapılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yönetmen Guy Ritchie, yeni filmi "The Ministry Of Ungentlemanly Warfare"in çekimlerini Antalya'da yapacak. Yönetmen Ritchie’nin "Operation Fortune"un ardından Antalya'daki ikinci filmine de ağırlıklı olarak 2016’da ziyarete açılan Türkiye’nin ilk EXPO’sunun botanik parkı ev sahipliği yapacak.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, çekim izinleri geçen ay alınan film için plato kurulumuna başlandı. EXPO alanının yanı sıra Demre, Muratpaşa, İbradı, Konyaaltı, Kemer, Akseki, Serik, Finike, Alanya, Döşemealtı ve Manavgat ilçelerinde de çekimler yapılacak. Film çekimleri nisana kadar devam edecek.

BAŞROLLERDE HENRY CAVILL VE EIZA GONZALEZ YER ALACAK

Senaristliğini Paul Tamasy ile Damien Lewis’in üstlendiği savaş, dram ve tarihi içerikli filmin başrollerini İngiliz oyucnu Henry Cavill ile Meksikalı oyuncu ve şarkıcı Eiza Gonzalez paylaşacak.

Filmin konusu şöyle:

İngiliz ordusu Almanya ordusu tarafından yenilgiye uğratılmaktadır. Bu durum üzerine Winston Churchill, centilmen savaş kurallarını bir kenara bırakarak bir karşı hamle yapmak ister. Amacı, bir asker topluluğunu düşman hattının arkasına gizlice sızdırmaktır. Askerler, hayati tehlikesi olan bu planı öldürülme ihtimallerini bilerek kabul eder. Sağlam bir birlik kurulmasıyla Naziler’e karşı önemli galibiyetler elde edilir

İKİ YIL ÖNCE DE ANTALYA'DA FİLM ÇEKMİŞTİ

Guy Ritchie, iki yıl önce de başrollerini Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes ve Bugzy Malone’nın paylaştığı "Operation Fortune" filminin sahnelerinin tamamına yakınını Antalya’da çekmişti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)