Yetkin: Bahçeli'nin Soylu'ya desteği Kaplan çetesi ve Sinan Ateş cinayeti soruşturmalara açık mektup gibi

Murat Yetkin, "MHP lideri Bahçeli’nin Soylu’ya destek çıkışının zamanlaması, Kaplan çetesi ve Sinan Ateş cinayeti soruşturmalarına açık mektup gibi duruyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gazeteci Murat Yetkin, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin; Ayhan Bora Kaplan operasyonunda adı geçen eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sahip çıkmasının siyaset sahnesinde yankı bulduğunu belirterek, "Ancak buzdağının suyun üstündeki ucu niteliğindeki bu çıkışın devlet yapısı içinde, özellikle İçişleri ve Adalet kademelerinde yankılanıp yankılanması ihtimali var. Bahçeli’nin çıkışının zamanlama bakımından Ayhan Bora Kaplan soruşturması ve Sinan Ateş cinayeti soruşturmasındaki gelişmelerle bağlantısı dikkat çekici" dedi.

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasının sonuna kadar götürülüp götürülmeyeceğini ve dosyanın akıbetinin önümüzdeki günlerde ortaya çıkabileceğini kaydeden Yetkin, yazısında, "Bahçeli’nin yargı ve emniyette geçen hafta yaşanan gelişmeler ardından gelen Soylu’ya desteğinin aynı zamanda yargı ve emniyete bir açık mektup niteliği taşıyıp taşımadığı da o zaman görülecek" ifadelerini kullandı. (YAZININ TAMAMI)

 

 

 

Etiketler Bahçeli Soylu