Yeşil Sol Parti Batman'da seçim bürosu açtı

Batman'da Yeşil Sol Parti seçim bürosunun açılışında konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "Batman halkından eminiz. Batman halkına güveniyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Batman'da Yeşil Sol Parti seçim bürosunun açılışı yapıldı. Açılışa HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, kayyım atanan Batman Belediye Eş Başkanları, Batman milletvekilleri Ayşe Acar Başaran ve Feleknas Uca, Tevgera Jinên Azad (TJA), Barış Anneleri, Ari-Der, BKM (Batman Kültür Merkezi) katıldı.

İftar yemeğinden sonra seçim şarkısı eşliğinde açılışı yapan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan destek çağrısında bulunarak şunları söyledi: "Bu akşam burada bir büro açılışı yapacağız. Bu açılışların 14 Mayıs’ta yapılacak Türkiye genelindeki seçimler açısından hayırlar getirmesini umuyorum. Bu bürolarımızda geleceğimizin, yarınlarımızın, özgürlüğümüzün, adaletin, hukukun yeşereceğini ve bu ülkede yapılan bütün hukuksuzlukların bitmesi, barışın gelmesi, adaletin gelmesi için büyük bir rolü ve emeği olacak. Halkımız bu büroları seçim akşamına kadar dolduracak, bu bürolar taşacak, bundan eminiz. Batman halkından eminiz. Batman halkına güveniyoruz. Sizlere güveniyoruz." (HABER MERKEZİ)