Yeniden Refah Partisi: Külliye'den davet yok

Yeniden Refah Partisi, Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal'ın istifasının istendiği ve Fatih Erbakan'ı Külliye'ye davet edildiği haberlerine ilişkin açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yerel seçimde AK Parti ile ittifak yapıp yapmayacağı konusunda polemiklerin devam ettiği Yeniden Refah Partisi, kamuoyundaki çeşitli haberlere ilişkin bir bilgilendirme notu yayımladı. 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal'ın istifasının istendiğine dair haberler gerçeği yansıtmadığı belirtilen bilgilendirme notunda ayrıca, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ı 15 Ocak Pazartesi günü Külliye'ye davet ettiği haberleri de doğru değildir" ifadeleri kullanıldı. 

Partinin sosyal medya hesabından yapılan açıklama ise "Yeniden Refah Partimiz’in yerel seçim ittifaklarına ilişkin görüşü ve duruşu önümüzdeki günlerde Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan tarafından kamuoyu ile paylaşılacaktır. Öncesinde yapılan açıklamalar kişisel görüş bildiriminden ibarettir. Yetkili kurullarımızın ortak kararı ve bizzat Genel Başkanımız’ın ifadeleri dışındaki kişisel görüşlerin ve ifadelerin partimiz açısından bağlayıcılığı yoktur" denildi. (HABER MERKEZİ)