Yeni Akit'te akaryakıt zammı haberi: Sağlıklı yaşama geçiş

Yeni Akit gazetesinin akaryakıt zamlarını "Sağlıklı yaşama geçiş: Akaryakıt zamları bisiklet kullanımını arttırdı" başlığı ile vermesi, sosyal medyada tepkileri de beraberinde getirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Akaryakıta peş peşe gelen zamlara tepki sürerken, Yeni Akit gazetesi söz konusu zamları "Sağlıklı yaşama geçiş: Akaryakıt zamları bisiklet kullanımını arttırdı" başlıklı bir haberle verdi. Benzin ve motorin zamlarıyla 'bisiklet satışlarının arttığı' belirtilen haberde, "Bisiklet kullanımının artması ise halk sağlığına artı puan kazandırdı" denildi. 

Geçtiğimiz günlerde 'evde ayçiçek yağı yapımı' tarifiyle tepki çeken Yeni Akit'in haberinde şu ifadeler kullanıldı: “Akaryakıttaki fiyat artışı aracını kullanmak zorunda olanlara içinden çıkılmaz bir hâl alırken, bu durum bisiklet satıcısı esnaflar için ise satışlarda artışa neden oldu. Bisiklet kullanımının artması ise halk sağlığına artı puan kazandırdı."

Yeni Akit'in "Sağlıklı yaşama geçiş: Akaryakıt zamları bisiklet kullanımını arttırdı" başlıklı haberine sosyal medya kullanıcılarından gelen eleştirilerin bazıları şöyle: 

(HABER MERKEZİ)