YAZARLAR

Gülfim Abla Köşesi: Lütfen kendi burcunuza gidiniz!

Gönül Yazar’ın burcunu okuyorsunuz. Lütfen kendi burcunuza gidiniz.

Koç:

Koç burçları atak, ikna kabiliyetleri yüksek, çekici ve karizmatik olurlar. Siz daha çok halanızın küçük oğluna çekmişsiniz.

Boğa:

Ay burcunuzda ilerlerken, sabahın erken saatlerinde Venüs burç değiştirecek. Sizlik bir şey yok. Siz gene fosur fosur uyumaya devam. O onun kendi şeysi.

İkizler:

Üzerine bir bardak soğuk su içeceksiniz. Zaten bu mevsimde en sağlıklı şey. Afiyet olsun.

Yengeç:

Ona duygularınızı açmaktan korkuyor, ya sizinle ilgilenmezse diye endişe ediyorsunuz. Halbuki asıl endişe etmeniz gereken şey eşi ve aşiret büyükleri. Lütfen kendinize geliniz.

Aslan:

Gönül Yazar’ın burcunu okuyorsunuz. Lütfen kendi burcunuza gidiniz.

Başak:

Hiç bilinmeyen yerlerden kişilerden haberler alabilir, kendinizi ıssız bir sahil kasabasında bulabilir, uzaylılarla mesajlaşabilir, hiç nefes almadan soluk soluğa saatlerce konuşabilir ve bir anda bitkin düşüp yığılabilirsiniz. Eh, ilaçlarınızı almazsanız öyle olur. Şunları düzenli alın.

Terazi:

Cesaret, azim, zeka, başarılı olmak için bütün gerekli donanıma sahipsiniz. Sizin tek eksiğiniz su ve sabun. Bazen yıkanınız.

Akrep:

Saçınız fön tutmayacak. Ama şahsi almayın. Nemdir nem.

Yay:

Küçük bir yürüyüş yaparak kendinizi olumsuz düşüncelerden uzaklaştırabilir, geleceğe umutla bakabilir ve temiz havada bol oksijen alabilirsiniz ama kredi kartı borçlarınızdan kurtulamazsınız. Asgari borcunuzu son ödeme gününe kadar yatırınız.

Oğlak:

Güne mutlu, enerjik ve umut dolu bir şekilde başlayacak, taburcu olmanıza daha en az üç hafta olduğunu hatırlayınca sarsılacak, ama sonra neden orada olduğunuzu da unutup yine keyifleneceksiniz. Alzeimer’ınıza sağlık.

Kova:

Sıcakların da artmasıyla beraber hayatınızla ilgili saçma sapan ani kararlar alacaksınız, ama sıcaktan onları uygulamak için mecaliniz olmayacağı için hiçbirini uygulamayacak, klimalı bir ortama geçince de zaten hepsinden vaz geçeceksiniz. Geçmiş olsun.

Balık:

Hep en güzel halinizle hatırlanacaksınız. Belki bir gün bir yerde tekrar karşılaşacaksınız.

Duyuru: Tek kişilik gösterim Evlenecek miyiz? bu hafta 8 Ağustos Salı 20:30 Kiki, Cihangir, 11 Ağustos Cuma 20:00 BKM Mutfak Sahne’de. Yalnız bırakmayın, gelin gülüşelim. Herkese sevgiler...


Meltem Parlak Kimdir?

Psikoloji alanında İstanbul Üniversitesi’nde lisans, New York Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları ve Terry Schreiber Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2004’te Bird-On-A-Cliff Theatre Company’s Woodstock Shakespeare Festival’de Romeo ve Juliet’te Juliet’i canlandırdı. Barda, Muhalif Başkan filmlerinde, Hatırla Sevgili ve Zoraki Başkan içinde olmak üzere çeşitli televizyon dizilerinde yer aldı. 2011’de Şaşaalı Şehir, 2013’te Gülfim Abla, 2014’te Gülfim Abla Yüzük Bekliyor, 2015’te Sen Dünkü Sen Olacak mısın? romanları yayınlandı. Senaryosunu yazdığı, yönettiği ve kadın başrol karakterini canlandırdığı ilk sinema filmi Koltuk yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli festivallerde gösterildi. Zaytung.com internet sitesinde editörlük ve haber spikerliği yapmıştır. MXC yarışma programı için mizahi metinler hazırlayıp seslendirmiş ve Bihaber programında yazarlık ve sunuculuk yapmıştır. 2015’ten beri Açık Mikrofon aktivitelerinde, Hatunlar Stand Up – Çok da Fifi ekibi ile stand-up yapmaktadır ve Evlenecek miyiz?adında tek kişilik bir gösterisi bulunmaktadır.