Yapımcısı açıkladı: Ballerina'ya Oscarlı senarist

Yapımcı Basil Iwanyk, John Wick serisinin yeni dünyasını izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan 'Ballerina' senaryosunu Emerald Fennell'ın geliştirdiğini doğruladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yapımcı Basil Iwanyk, John Wick serisinin yeni dünyasını izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan ‘Ballerina’ filminin senaryosunu Emerald Fennell'ın geliştirdiğini doğruladı.

Keanu Reeves'in başrolde olduğu aksiyon serisi John Wick'in spin-off'u ‘Ballerina’, üç ve dördüncü filmler arasında geçiyor. Rooney adındaki bir suikastçının ailesinin intikamını almak için yola çıkmasını konu alan filmde, Ana de Armas başrolde yer alıyor.

2024 yazında gösterime girmesi beklenen filmin kadrosunda Keanu Reeves, Lance Reddick, Anjelica Huston, Ian McShane, Gabriel Byrne, Catalina Sandino Moren ve Norman Reedus gibi isimler bulunuyor.

Serinin yapımcısı Basil Iwanyk, 'Ballerina' hakkında yaptığı açıklamada senaryoyu yeniden yazması için Fennell'ın işe alındığını doğrulayan yapımcı, "Evet, Emerald'ı işe aldık. Bence Shay Hatten gerçekten harika bir senaryo yazdı. Bu onun yazdığı ilk senaryoydu. Bunu 22 yaşındayken yazmış. Senaryosunu belli bir noktaya getirdik" dedi.

Emerald Fennell'ın yazıp yönettiği ve Carey Mulligan'ın başrolde olduğu 2020 yapımı 'Yetenekli Genç Kadın', En İyi Orijinal Senaryo dalında Oscar kazanmıştı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)