Yapı Kredi Kültür Sanat'ta 'Sanat Dergileri ve Hayatta Kalma Yolları' konuşulacak

Sanat Dünyamız dergisinin 50. yaş etkinlikleri kapsamındaki 'Sanat Dergileri ve Hayatta Kalma Yolları' söyleşisinde sanat yayıncılığının hayatta kalma yolları ve bağımsızlık metotları konuşulacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yapı Kredi Yayınları tarafından iki ayda bir yayımlanan Sanat Dünyamız dergisi 50. yaşını bir dizi etkinlikle kutlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’de bağımsız sanat yayıncılığı yapan sanat dergilerinin editörleri, kurucuları ve genel yayın yönetmenleri buluşuyor.

‘Argonotlar’dan Kültigin Kağan Akbulut, ‘Art Unlimited’den Merve Akar Akgün, ‘Sanat Kritik’ten Abdullah Ezik ve ‘Art Dog’dan Şebnem Kırmacı Yapı Kredi Kültür Sanat Loca’ya konuk oluyor.

Sanat yayıncılığının hayatta kalma yolları ve bağımsızlık metotlarının konuşulacağı etkinlikte sürdürülebilir sanat medyası için bir tartışma alanı açılması hedefleniyor. Etkinlik Türkiye’deki dinamik sanat basınının etkisi ve okur ilişkileri üzerine de bir konuşma zemini olarak kurgulanıyor.

Söyleşi, 30 Nisan 2024 Salı günü saat 19.00'da Yapı Kredi Kültür Sanat Loca'da gerçekleştirilecek.

Sanat Dünyamız’ın 50. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler Ocak 2024’te 1. Sanat Dünyamız Film Günleri’yle başladı, yıl boyunca söyleşiler, atölyeler, buluşmalarla sürecek.