'Yanlışlıkla' serbest bırakılmıştı: Lady Gaga'nın köpeklerini kaçıran saldırgan yeniden yakalandı

Lady Gaga’nın köpeklerini kaçırıp gezdiren kişiyi vurduktan sonra tutulduğu cezaevinden “yanlışlıkla serbest bırakılan” James Howard Jackson, aylar sonra yeniden yakalandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Lady Gaga’nın köpeklerini kaçırıp, köpekleri gezdiren Ryan Fischer’ı silahla ağır yaraladıktan sonra, tutulduğu cezaevinden yönetimin yazım hatası nedeniyle “yanlışlıkla" serbest bırakılan 19 yaşındaki James Howard Jackson, yeniden yakalandı. 

 Yetkililer, 2021’in Nisan ayından bu yana aranan Jackson’ı bularak yeniden cezaevine götürüldü.

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Lady Gaga'nın köpeklerini gezdiren bakıcı Ryan Fischer,  geçen sene köpekleri gezdirdiği sırada silahla yaralandı. Los Angeles'ın Hollywood bölgesinde gerçekleşen olayda bakıcı Fischer'ı silahla yaralayan saldırgan James Howard Jackson, Lady Gaga'nın köpeklerini de çaldı. Köpeklerine çok düşkün olduğu bilinen şarkıcının hırsızlara, köpeklerini geri vermeleri halinde yarım milyon dolar teklif ettiği belirtilmiş, köpeklerin kaçırılmasından iki gün sonra bir kadın, köpekleri direğe bağlı bulduğunu söyleyerek yetkililere teslim etmişti.

Cinayete teşebbüs ve Gaga'nın köpeklerinin ikisinin çalınmasıyla suçlamalarıyla hapishanede tutulan Jackson, yazım hatası nedeniyle hapishaneden tahliye edildi. Yetkililerin 19 yaşındaki saldırganı aramak için çalışma başlattığı belirtildi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)