'Yakamoz S-245', 33 milyon saatten fazla izlendi

Geçtiğimiz hafta 13 milyon saat izlenerek Netflix'in Dili İngilizce Olmayan Diziler listesinde 5. olan "Yakamoz S-245"in Netflix'teki toplam izlenmesi böylece 33 milyon saati geçti. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci gibi oyuncuların başrolünde yer aldığı Netflix dizisi "Yakamoz S-245", ikinci haftasında da Netflix'in en çok izlenen dizileri arasına girdi. Haftalık izlenme sayılarını açıklamaya devam eden Netflix, 25 Nisan-1 Mayıs verilerini de açıkladı. Dizi, geçtiğimiz hafta 13 milyon saat izlenerek Netflix'in Dili İngilizce Olmayan Diziler listesinde 5. oldu.

RaniniTv'nin aktardığına göre, 20 Nisan'da izleyicilerle buluşan "Yakamoz S-245", ilk 4 gününde 20 milyon 60 bin saat izlenerek en iyi açılışı yapan yerli yapım dizi olmuştu. Dizinin Netflix'teki toplam izlenmesi böylece 33 milyon saati geçti. 

.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Arman karakteriyle başrolde olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci (Defne), Meriç Aral (Hatice), Ertan Saban (Umut), Ece Ceşmioğlu (Yonca), Onur Ünsal (Cem), Ecem Uzun (Rana), Jerry Hoffmann (Felix), Güven Murat Akpınar (Barış), Ersin Arıcı (Altan), Hakan Salınmış (Erenay) ve Alper Saldıran (Server) yer alıyor.

7 bölümden oluşan dizi, Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak tarafından kaleme alındı. Yapımcılığını Onur Güvenatam'ın yapımını OGM Medya'nın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Tolga Karaçelik ile Umut Aral oturuyor.