'Wonka'nın yönetmeni: 'Kesinlikle daha fazlasını yapmak isterim'

Oyuncu kadrosunda Timothée Chalamet, Olivia Colman ve Rowan Atkinson gibi isimlerin bulunduğu 'Wonka' filminin yönetmeni Paul King, devam filmi çekmek istediğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 1971 tarihli 'Willy Wonka ve Çikolata Fabrikası' filmindeki öykünün öncesini anlatan başrolünde Timothée Chalamet'nin bulunduğu 'Wonka' filminin yönetmeni Paul King, filmi ek bölümlerle devam ettirmek istediğini açıkladı. 

Beyazperde'nin haberine göreWilly Wonka'nın başlangıç hikayesini, fantastik diyarlara yaptığı yolculukların kariyerini nasıl etkilediğini anlatacak olan filmin yönetmeni Paul King Total Film ile yaptığı özel röportajda, "Kesinlikle daha fazlasını yapmak isterim. Ve bu dünyada daha fazla zaman geçirmek isterim" diye konuştu.

'BİRKAÇ OOMPA LOOMPA İLE TANIŞMAK İSTERİM'

1971 yapımı 'Willy Wonka ve Çikolata Fabrikası' filmi ile birlikte filmin dayandığı roman olan 'Charlie ve Çikolata Fabrikası'nın yazarı Roald Dahl'ı da bir biçimde hikayeye dahil etmek isteyeceğini belirten King, şöyle devam etti:

"Dahl kesinlikle Willy Wonka'yı devam ettirmek istiyordu. Aslında hiçbir yere varmayan taslaklar ve bir kısa öykü var. Gerçekten devam kitapları yazmadı ama bu, daha fazlasının olduğunu açıkça hissettiği tek kitaptı. Anlatmak istediğimiz çok daha fazla Wonka hikayesi var. Bu, 'İkinci bölümde bunlar olacak' diyeceğiniz 'Dune: Bölüm Bir' gibi değil. Umarım bağımsız bir film olarak harika iş çıkarır. Ama kesinlikle daha fazlasını yapmak isterim. Ve bu dünyada daha fazla zaman geçirmek ve birkaç Oompa Loompa ile tanışmak isterim" 

'Wonka' 15 Aralık'ta vizyona girecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)