WhatsApp detaylı bilgi için uyarı mesajı yayınlayacak

WhatsApp'tan gizlilik sözleşmesiyle ilgili yeni açıklama: Önümüzdeki haftalarda, WhatsApp'ta güncellemeyle ilgili daha fazla bilgi içeren bir uyarı mesajı yayınlayacağız.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kullanıcılarına yeni gizlilik sözleşmesi imzalatmak isteyen Whatsapp, yeni politikasına ilişkin zorunlu güncellemeyle ilgili daha fazla detayın yer alacağı bir uyarı mesajı yayımlayacağını bildirdi. Sosyal medya holdingi Facebook'un bünyesinde bulunan mesajlaşma platformu WhatsApp, "Güncellememiz Hakkında Daha Fazla Bilgi" başlığıyla yayımladığı açıklamada zorunlu güncellemeyle ilgili neyin değişeceği, neyin değişmeyeceği madde madde anlatılıyor.

"Kullanıcıların WhatsApp'ı kullanmaya devam etmeleri için bu güncellemeleri incelemelerini ve kabul etmelerini hatırlatmaya başlayacağız" denilen açıklamada ayrıca kullanıcıların gizliliğinin ve güvenliğinin korunması konusunda kararlı olunduğu, kişisel mesajların daima uçtan uca şifreleneceği vurgulandı. Açıklamada, "Önümüzdeki haftalarda, WhatsApp'ta güncellemeyle ilgili daha fazla bilgi içeren bir uyarı mesajı yayınlayacağız. Kullanıcılar bu bilgileri kendilerine uygun bir zamanda okuyabilecekler. Ayrıca bize ulaşan endişelere yanıt vermek için bu sayfaya daha fazla bilgi ekledik" denildi.

Gizlilik politikası ve hizmet şartlarında değişikliğe gideceğini açıklamasının ardından büyüyen tepki nedeniyle WhatsApp, 8 Şubat'ta yürürlüğe sokmayı planlandığı uygulamayı, 15 Mayıs'a ertelemek ve kullanıcılara yaptıkları değişiklikleri açıklamak için bir hasar sınırlama kampanyası yürütmek zorunda kalmıştı. (AA)

Etiketler whatsapp facebook