Wayne Rooney, Kadıköy'de Alpay Özalan'ı yumruklamış

EURO 2004 elemelerindeki Türkiye-İngiltere karşılaşmasında yaşanan tartışmada, Wayne Rooney'nin Alpay Özalan'ı yumrukladığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere Milli Takımı ve Manchester United’ın eski masörü Rod Thornley, EURO 2004 elemelerinde Türkiye ile İngiltere arasında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada yaşananları anlattı. Devre arasından önce Alpay Özalan ile David Beckham tartışmış, ilk yarının ardından soyunma odasına giden tünelde tartışmaya başka oyuncular da dahil olmuştu. Futbolcular arasındaki kavgaya, güvenlik görevlileri müdahale etmişti.

Maçta forma giyen isimler arasında yer alan Wayne Rooney ile Alpay Özalan'ın soyunma odalarına giden tünelde kavga ettiklerini söyleyen Thornley, Alpay Özalan’ın küfür ettiğini ileri sürdü ve şöyle devam etti:

“Olay, tünelde patlak verdi. Emile Heskey her şeyin tam ortasındaydı. Alpay, güvenlikleri aşmaya çalışarak kargaşanın arasından sıyrılmaya çalışıyordu. Ardından Rooney, devreye girdi ve yumruğunu Alpay’a doğru savurarak onu yere devirdi.” (HABER MERKEZİ)