'Vücutçu' kanguru: Köpeği rehin aldı, sahibini darp etti

Avusturalya’da köpeğini kaçıran kanguruyla kavga eden Mick Moloney, "Bana bakıyordu ve aşırı korkunçtu. Sonra bir baktım ki köpeğim Hutchy’i tutuyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Avusturalya’nın Mildura kentinde, köpekleriyle yürüyüşe çıkan adam 'kaslı' bir kanguruyla tartışmak zorunda kaldı. 2.5 metrelik kanguru, nehir kenarında yürüyen adamın köpeğini kaçırdı.

Yerel basına konuşan Mick Moloney, şu ifadeleri kullandı: "Kolları suyun içinde olan bir kanguru gördüm... Bana bakıyordu ve aşırı korkunçtu. Sonra bir baktım ki köpeğim Hutchy’i tutuyor. Bu sırada köpeğimin ağzından sular dökülüyor ve avazı çıktığınca bağırıyor. O anki sahne karşısında kendime, 'Bu ne lan, şaka mı yapıyorsun' dediğimi hatırlıyorum.”

Moloney, söz konusu anların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Videoda, Moloney'in nehre doğru koştuğu ve köpeğin çok büyük bir kangurunun elinde olduğu görülüyor. "Köpeğimi bırak" diyerek kanguruya tokat atan Moloney, köpeğin kangurunun elinden kaçmasının ardından olay yerinden uzaklaşıyor.

'İNTİKAMINI ALMIŞ'

Görüntülerin birçok kullanıcı tarafından paylaşılmasının ardından gazetecilere konuşan Moloney, 'birkaç yumruk yediğini' söyledi. "Birkaç yumruk yediğimi söylemeliyim. Özellikle kolum çok acıyordu” diyen adam, yaşadıklarının 'gerçeküstü' olduğunu dile getirdi. Videoya yapılan yorumlar da dikkat çekti. Bir kullanıcı, “Kangurular beni korkutuyor. Geyik kafalı bir vücut geliştiriciye benziyorlar ve bunu kafamdan silemiyorum” dedi, başka biri ise 2016'da yaşanan bir olaya işaret ederek "Kanguru sonunda intikamını almış" yorumunu yaptı. 

2016 yılında meydana gelen olayda, New South Wales eyaletindeki bir doğal yaşam parkında, 2 metrelik kanguru parktaki bir köpeği yakalamıştı. 2 milyonu aşkın insanın izlediği videoda, köpeğin boğazına sarılmış halde iken kanguruya yaklaşan adamın ise kanguruya yumruk attığı görülüyordu. (DIŞ HABERLER)