VİDEO

Vizyon: Bugün hangi filmler gösterime girecek?

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 9 film vizyona girdi. 1 Ekim Cuma gününden itibaren vizyona giren filmler şöyle...

DUVAR - Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 9 film vizyona girdi.

ÖLMEK İÇİN ZAMAN YOK

Cary Joji Fukunaga'nın yönettiği James Bond filmi "Ölmek İçin Zaman Yok" izleyici ile buluşacak. Son dört filmde "007 James Bond" olarak izleyicinin karşısına çıkan Daniel Craig'in, sevilen karaktere son kez hayat verdiği film, aktif hizmetten ayrılan Bond'un CIA'den olan eski bir dostunun yardım çağrısıyla kısa süre içerisinde görev başına dönmek zorunda kalmasını ve yüksek teknolojiyle donanmış gizemli bir kötüyle karşı karşıya gelişini konu ediniyor.

NEFESİNİ TUT 2

Korku ve gerilim türündeki “Nefesini Tut 2”, evine girenlere cehennemi yaşatan görme engelli Norman'ın, bu kez kendisiyle birlikte yaşayan 11 yaşındaki Phoenix'i koruma motivasyonuna da sahip olarak evine girenlere karşı verdiği savaşı anlatıyor.

SEVGİLİ YOLDAŞLAR

Rus sinemasının önde gelen isimlerinden Andrey Konchalovskiy'nin yönetmenliğini yaptığı, 1962'de geçen "Sevgili Yoldaşlar", Rusya'nın Novoçerkassk şehrinde gerçekleşen işçi katliamını merkezine alıyor.

MÜFREZE

Enes Bilal Taşçı'nın yönetmenliğini yaptığı, senaryosu İsmet Emir Bubliş'e ait olan film, bir askeri birliğin Hakkari'ye bağlı bir köyde yaşayan küçük bir çocuğu kurtarma çabasına odaklanıyor.

AV

Gerilim türündeki yapım; bir polisin yaptığı baskında partnerini kaybeden Ayşe'nin, peşine düşenlerle mücadelesini konu ediniyor. Filmin başrollerinde Billur Melis Koç, Ahmet Rıfat Şungar, Yağız Can Konyalı, Adam Bay ve Emre Yetim gibi isimler yer alıyor.

İNTİKAM: SOĞUK DUŞ

Engin Akyıldırım'ın yönettiği; Gümrah Tolu, Sezen Aşırt ve Alpay Atilla'nın rol aldığı "İntikam: Soğuk Duş", öldürülen eşi ve kızının intikamını arayan bir adamın hikâyesini ele alıyor.

AVCI İLK KEHANET

Onur Aldoğan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu "Avcı İlk Kehanet", bir arkeoloji öğrencisinin başından geçen olaylar etrafında dönüyor. Filmin oyuncu kadrosunda Gürbey İleri, Bülent Çetinaslan, Turabi Çamkıran, Ferzan Hekimoğlu ve Levent Sülün yer alıyor.

KİTAB-I CİN

Rasul Kuliev, Derya Acar, Sarkhan Shkhiyevv, Elif Şahin ve Halil Kumova'nın rol aldığı korku filmi, dört üniversiteli gencin, bir cin ordusunu uyandırmalarıyla gelişen olayları konu ediniyor.

SÜPER KÖPEK VE TURBO KEDİ

Ben Smith'in yönetmenliğini üstlendiği animasyon filmi, 50 yılını uzayda geçirdikten sonra artık tanıyamadığı yeryüzüne dönüş yapan Buddy ile ona yardımcı olan Felix'in hikâyesini anlatıyor.