Villasının bahçesinden mısır alan 3 çocuğu döverek hastanelik etti

Bolu'da bir kişi villasının bahçesinden izin alarak mısır koparan 3 çocuğu tekme ve yumruklarla darbetti. Çocuklar hastaneye kaldırıldı, şüpheli ise gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bolu'da Erdal Y. (55), villasının bahçesinden eşinden izin alarak 3 tane mısır alan çocukları tekme ve yumruklarla darbetti. Gözaltına alınan Erdal Y. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

​Olay, dün saat 14.30 sıralarında Sağlık Mahallesi’nde meydana geldi. Tuana B. (12), Amine Su K. (12) ve Fatma Ö. (12), evlerine yakın bölgede dolaştıkları sırada bir villanın bahçesinde ekili olan mısırları gördü. Çocuklar, Erdal Y'nin eşinden izin aldıktan sonra birer adet mısır alıp, daha sonra oyun parkına gitti. İddiaya göre Erdal Y. aracıyla parka gelip, çocuklara tekme ve yumruklarla saldırdı. Parkın karşısında bulunan bir apartmanın bahçesinde oturan aileler, çığlık atan çocukların yanına gitti. Bu sırada Erdal Y. aracına binerek olay yerinden kaçtı. Hastanede darp raporu alınan çocuklar, aileleriyle birlikte polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Şikâyet üzerine gözaltına alınan Erdal Y, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Erdal Y. de çocuklardan hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle şikayetçi oldu. Adli Tıp Kurumu tarafından çocukların yaşı gereği hırsızlığa yönelim gösteremeyecekleri yönünde rapor tutuldu. Çocuklar ise yaşanan olay sonrası psikolojilerinin bozulduğunu söyledi.

'KİMSENİN ÇOCUĞU YAŞAMASIN BİZİM YAŞADIĞIMIZI'

DHA'nın haberine göre kızı darbedilen Meryem B, şikayetçi olduklarını ifade ederek, saldırganın en ağır cezayı almasını istediklerini söyledi. Meryem B, "Çocuklarımız bir mısır yüzünden darbedildi. Gerçekten ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum. Fena bir şekilde darbedildiler. Kimsenin çocuğu yaşamasın bizim yaşadığımızı. Çocuklarımız mısır almış. Çocukları darbeden bu insan çocukların peşinden arabayla gelmiş. Ben de darbederken gördüm. Arkasından koştum ama yetişemedim. Olaylar mahkemeye taşındı. Çocuklara darp raporu alındı. Sonuna kadar gideceğim çocuklar için. Birer tane mısır almışlar. Onu da eşinden izin almışlar" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler Bolu mısır darp çocuk