VEKAM Ödülü için bu yıl altı film yarışıyor

Ankara'yı mekan edinmiş kısa, uzun belgesel türünde filmlerin katılımına açık olan VEKAM ödülleri için bu yıl altı film başvurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Koç Üniversitesi Vehbi Koç Ankara Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (VEKAM) ve Ankara Film Festivali’nin iş birliğiyle gerçekleşen ‘VEKAM Özel Ödülü' bu yıl da sahibini arıyor.

Ankara’yı mekan edinmiş kısa, uzun belgesel türünde filmlerin katılımına açık olan VEKAM ödülleri için bu yıl altı film başvurdu.

Özlem Mengilibörü, Can Mengilibörü imzalı Laf Aramızda Engürü Kahve, Kadir Uluç’un Midas’ın İzinde, Onur Kutluoğlu ve Kayahan Kaya’nın ortak çalışması Opera’nın Hayaleti, Halis Eren Koçyiğit’in Konur Sokak, Nebil Özgentürk’ün MADELET, Rüzgâra Karşı Zorlu ve Cesur Bir Yürüyüşün Öyküsü ve Alper Kaya ve  Gökçin Dokumaci’nin Beş Şehir: Ankara filmleri bu bölümde yarışan filmler.

VEKAM seçici kurulunda bu yıl belgesel yönetmeni Kerime Senyücel, Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İpek A. Çelik Rappas ve Ankara Film Festivali Belgesel ve Kısa Filmler Koordinatörü Armağan Biet yer aldı.

Seçilen filme 30 bin TL’lik para ödülü 10 Kasım günü kapanış ve ödül töreninde verilecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)