Varşova'da bomba ihbarı: Polis, meydanı güvenlik çemberine aldı

Polonya'nın başkenti Varşova'da bir erkeğin Pilsudski Meydanı'ndaki anıta tırmanarak etrafındakileri kendisini patlatmakla tehdit ettiği bildirildi. Meydanın çevresi güvenlik çemberine alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Polonya'nın başkenti Varşova'nın merkezindeki Pilsudski Meydanı bomba tehdidi sebebiyle polis tarafından güvenlik çemberine alındı.

Reuters'ın haberine göre, yarın yapılacak genel seçimler öncesinde yaşanan olaya ilişkin olarak Polonya basınına yansıyan haberlerde, bir erkeğin meydandaki anıta tırmandığı ve etrafındakileri kendisini patlatmakla tehdit ettiği belirtildi. Bomba tehdidinde bulunan kişi, yaklaşık 3 buçuk saat sonra anıttan inerek polis teslim oldu.

'GİRİŞ YOK, BOMBA VAR'

Sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) üzerinden paylaşılan görüntülerde de Smolensk anıtına tırmanan kişinin anıtın en tepesinde durduğu görülmüştü. Reuters muhabirine konuşan olay yerindeki bir polis memuru, "Giriş yok; bomba var" demiş, polis sözcüsü de bir erkeğin meydandaki anıta tırmandığı bilgisini teyit etmişti. (DIŞ HABERLER)