Uzman çavuşun öldüğü kavganın üç şüphelisi adliyede

Kayseri'de hal esnafı arasında çıkan ve uzman çavuş Turgut Uzun'u öldürüp bir kişiyi yaraladıkları iddia edilen üç şüpheli adliyeye sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kayseri'de pazar esnafı Nimet (48) ve oğlu Sıddık Can T. (22) ile amcaları Kerem T. dün saat 10.00 sıralarında alışveriş yapmak için Kocasinan'daki Yeni Hal Kompleksi'ne gitti. Burada aralarında daha önceden husumet bulunan Adem Oral ile karşılaştılar. İki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

DHA7nın haberine göre tabanca ve tüfeğin kullanıldığı kavgada, Adem Oral'ın arkadaşı olan ve izninde Kayseri'ye gelen uzman çavuş Turgut Uzun başından, Adem Oral ise ayaklarından yaralandı. Turgut Uzun, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri şüpheliler, Nimet, Sıddık Can ve Kerem T.'Y'yi  dün saat 16.00 sıralarında kentteki çeşitli adreslerde yakalayıp, gözaltına aldı. 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından yoğun güvenlik önlemleri alınarak Kayseri Devlet Hastanesi Adli Tabipliği'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. (HABER MERKEZİ)