Uraz Kaygılaroğlu'ndan Cem Yılmaz'a tepki: Ciddi bir şey anlatıyorum

Uraz Kaygılaroğlu, GQ Türkiye'nin yılın oyuncusu ödülünü Cem Yılmaz'ın elinden aldı. Konuşması sırasında Yılmaz'ın seyircilerle gülerek konuştuğunu gören Kaygılaroğlu "Ciddi bir şey anlatıyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - GQ Türkiye dergisinin "Men of the Year Ödül Töreni" dün gece düzenlendi. 

Yılın oyuncusu ödülünü kazanan Uraz Kaygılaroğlu'na ödülünü Cem Yılmaz takdim etti. 

Geçtiğimiz günlerde eski eşi ve kızının annesi Melis İşiten kaza geçiren Kaygılaroğlu, "Çok teşekkür ediyorum, çok kıymetli bir ödül benim için. Zor birkaç gün geçirdik ailece, hepimiz için zor oldu. Yani o kadar korktuğum, o kadar üzüldüğüm bir dönem oldu ki, günlük hayatta üzüldüğüm, takıldığım, canımı sıkan, korktuğum şeyler çok anlamsızlaştı" dedi. 

Bu sırada Cem Yılmaz'ın seyircilerden bir kişiyle gülerek konuştuğunu gören Kaygılaroğlu, "Ciddi bir şey anlatıyorum, lütfen" diyerek tepki gösterdi.

Konuşmasına devam eden Uraz Kaygılaroğlu, "Dün sabah 04.00'e kadar uyumadım. Burada birlikte yola çıktığım arkadaşlarım var. Böyle 20 yaşındayken (Cem Yılmaz'ı işaret ederek) bu adamın hayranı olarak, bir evin odasında oturuyorduk. Ben 140 kiloyum. Bugün bu ödülü alıyorum. O yüzden hiç pes etmemek, devam etmek, inandığınız şey uğruna mücadele etmek ve canınızı sıkacak kadar, üzecek şeyleri gerçekten seçtiğiniz bir ömür diliyorum hepinize" diye konuştu. 

Daha sonra Kaygılaroğlu ve Cem Yılmaz tokalaşıp sarıldıktan sonra sahneden şakalaşarak indi. (HABER MERKEZİ)