Üniversite öğrencisini metrobüste taciz etti, para teklif etti

Metrobüste, üniversite öğrencisini taciz eden şüpheli iddiaya göre, "Bu işi parayla çözebilir miyiz" diye sordu. Yolcuların darbettiği zanlı tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da üniversite öğrencisi Türkmenistan uyruklu 20 yaşındaki M. A., okula gitmek için bindiği metrobüste Bekir B. tarafından taciz edildi. M.A.'nın tepkisi üzerine metrobüstekiler Bekir B.'yi darbederek polise teslim etti. Şüpheli tutuklandı. 

DHA'da yer alan habere göre, İstanbul'da üniversitede okuyan M. A., Salı günü sabah okula gitmek için evden çıktı. Haramidere'den metrobüse binen M.A, kendisine temas eden Bekir B.'nin tacizini fark etti.

M.A.'nın bağırıp tepki göstermesi üzerine toparlanan Bekir B.'yi gören metrobüsteki yolcular hemen polise haber verdi. Bekir B.'ye tepki gösteren ve darbeden yolcular, Sefaköy durağında şüpheliyi polise teslim etti.

Bekir B. gözaltına alınırken M.A. ve olaya şahitlik edenler emniyete giderek şikayetçi oldu.

'BANA BU İŞİ PARAYLA ÇÖZEBİLİR MİYİZ DİYE SORDU'

Başından geçenleri anlatan M.A. olaydan sonra psikolojisinin bozulduğunu ve bu durumun sonuna kadar peşini bırakmayacağını ifade ederek yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Sabah üniversiteye gittiğimde metrobüse biniyorum. Metrobüse bindim çok kalabalık bir ortam vardı. Ben oturdum, adam ayakta duruyordu. Çok kalabalıktı. Ayağımda bir sıcaklık hissettim. 'Ne yapıyorsun' diye bağırdım. Adam hiç tepki vermeden arkaya doğru ilerlemeye başladı. Bu durumu başkaları da gördü, şahitlerim var. Ondan sonra bağırmaya başladım. Sefaköy'de metrobüsten indik. Orada polisler geldi. Aldılar, karakola gittik. Ben burada yabancı bir öğrenciyim. Bu şoku hala atlatamıyorum. Çok korktum. Bu işin peşini bırakmayacağım. Bana sonrasında 'Bu işi parayla halledebilir miyiz?' diye sordu. Ben onun parasını istemiyorum. Bütün kıyafetlerim poliste. Çok kötü oldum. Ben yaşadım, başkası yaşasın istemiyorum. Metrobüstekiler de dövmeye başladılar. Gözaltına alındı sonrasında tutuklandı."

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Bekir B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (HABER MERKEZİ)