Ünal Aysal'dan Seçil Erzan açıklaması: İlgimiz yok

Bankacı Erzan'ın eski Galatasaray Başkanı Aysal'ın şirketine gönderilen e-postadan belge ürettiği ortaya çıktı. Aysal'ın iletişim ofisi açıklama yayınlayarak "Tanışıklığımız ve ilgimiz yok" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yüksek fon vaadiyle futbol dünyasından bazı isimleri ve iş insanlarını dolandırdığı iddiasıyla 226 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan bankacı Seçil Erzan'ın, eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın şirketi UNIT Grup'un Denizbank'ta yaptığı bir işlemin belgesinde de tahrifat yaptığı ortaya çıktı.

Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı, Erzan tarafından kendisine gönderilen bir e-postayı Denizbank'a belge olarak sundu. Bu belgede e-postanın alıcı kısmında UNIT Grup uzantılı kullanıcı isimleri yer alıyordu. Denizbank Teftiş Kurulu'nun raporunda bu belgenin sahte olduğu belirtildi.

Gazete Duvar'ın haberi üzerine Aysal'ın iletişim ofisi bir açıklama yayınlayarak, Denizbank'la çalıştıklarını ancak belgenin tamamen gerçek dışı olduğunu belirtti. Açıklamada, "Şirketimiz ve yöneticilerimizin sanık kişiler ile hiçbir tanışıklığı olmadığı gibi, sergilenen sahte evrak ve işlem ile de hiçbir ilgisi yoktur" denildi.

'BİLGİ VE BELGE GERÇEK DIŞIDIR'

Aysal'ın iletişim ofisinden yapılan açıklamanın tamamı şöyle:

"Çok sayıda futbolcu ve iş insanını dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Denizbank Levent Şubesi eski Müdürü Seçil Erzan'ın kurbanlarını ikna etmek için ürettiği ileri sürülen belgelere sosyal medya vasıtası ile şirketimizin de isminin karışması dolayısıyla açıklama yapma ihtiyacı hâsıl olmuştur.
Türkiye’deki finansal faaliyetlerimizde Denizbank da Unit Group’un çalıştığı bankalar arasında yer almaktadır. Ancak bu sergilenen bilgi ve belge tamamen gerçek dışıdır.
Şirketimiz ve yöneticilerimizin sanık kişiler ile hiçbir tanışıklığı olmadığı gibi, sergilenen sahte evrak ve işlem ile de hiçbir ilgisi yoktur. Şirketlerimizin böyle bir dolandırıcılık olayında isminin kullanılmasından duyduğumuz esef ve üzüntüyü kamuoyu ile paylaşmayı görev addediyoruz. Saygılarımızla." (HABER MERKEZİ)